Inschrijven-KickoffJeugdtoernooi

KICKOFF JEUGDTOERNOOI BANNER_

De organisatoren van het Valk Pinkstertoernooi gaan nu ook aan het begin van het seizoen het Valk Kick-Off Jeugdtoernooi organiseren!

In het laatste weekend van augustus 2017 (25-26-27 augustus) vindt het eerste Valk Kick-Off Jeugd Toernooi plaats. Na 4 succesvolle edities van het Valk Pinkster Jeugd Toernooi, is besloten om ook aan het begin van het seizoen een Jeugdtoernooi te organiseren Het Valk Kick-Off jeugd toernooi ‘in zomerse sferen’.

Tijdens dit toernooi worden de nieuw samengestelde teams voor het seizoen 2017 – 2018 de mogelijkheid geboden om aan elkaar gewend te raken voor de start van de competitie door het spelen van meerdere wedstrijden tegen verschillende teams. Een ideale voorbereiding dus! Naast de eigen jeugdteams van de Valk rekenen we ook op een sterke vertegenwoordiging uit de regio maar ook daarbuiten en mogelijk uit België. Uiteraard staat het voetbal centraal tijdens deze dagen maar ook de supporters zal het aan niets ontbreken. De horeca faciliteiten staan allen ter beschikking en ook zal voor het nodige entertainment gezorgd worden. Naast het voetballen worden er Beach voetvolley wedstrijdjes georganiseerd. Op echt zand zodat het je nog even terug brengt in de vakantiestemming.

We zien jullie graag op ons Kick-Off Jeugd Toernooi! Volg deze site voor meer informatie over dit geweldige voetbal toernooi.

Wij proberen er rekening mee te houden dat de teams bij elkaar, passend naar sterkte, in een poule komen. Wij kijken altijd even naar de klasse waarin een team speelt en op welke plek het team is geëindigd.

Zijn er bijzondere vermeldingen nodig bij een team vult u dit dan a.u.b.. hieronder in.


Gegevens Begeleiding (Leider(s) en of Trainer(s))

 

Gegevens vereniging

 

Verificatie code